Επιβεβαίωση κατά την έξοδο
Αυτός ο διάλογος εμφανίζεται όταν επιλέξετε «Έξοδος» (Logout) από το μενού χρήστη. Σκοπός του είναι να επιβεβαιώσετε αν πράγματι θέλετε να αποχωρήσετε από το σύστημα.
Κείμενο στο παράθυρο
- Τίτλος: «Επιβεβαίωση…»
- Μήνυμα: «Είστε σίγουροι ότι θέλετε να αποχωρήσετε;»
Κουμπιά
Ακύρωση
- Κλείνει τον διάλογο.
- Παραμένετε στο σύστημα (δεν γίνεται έξοδος).
Έξοδος
- Επιβεβαιώνει την έξοδο.
- Το σύστημα σας αποσυνδέει και σας επιστρέφει στην οθόνη «Είσοδος».